fredag 12 mars 2010

Ett roligt jobb var att under en dag följa en konferens. Astra-Zeneca var arrangören och min uppgift bestod i att med bilder kommentera vad som diskuterades, teckna miljö och människor, och så kunde jag inte hålla mig ifrån att karikera några av deltagarna. Kvällen avslutades med vernissage av resultatet. En alltigenom för mig lyckad tillställning.

torsdag 11 mars 2010

Kvarndammen är ett ställe där man kan köpa bilar båtar mm. Ett av dom sista reportagen jag gjorde för GP var därifrån. En kall gråmulen dag vandrade Dimming och jag omkring bland gamla och nya bilar. Lite avsides, med pågående uppsnyggning hittade jag denna Hudson.

onsdag 10 mars 2010

 Charles Dickens En Julsaga.
En jul i början på åttiotalet föreslog Sune Örnberg, då kulturchef på GP, att som julläsning publicera Dickens text. Jag illustrerade avsnitten och minns hur roligt det var att få vandra omkring i artonhundratalets London.

tisdag 9 mars 2010


Några gånger under min tid på GP fick jag visualisera arkitekters förslag till omformning av miljön i Göteborg. Ett förslag var att göra Lilla torget till en liten marina. Vem som föreslog minns jag inte.

måndag 8 mars 2010

Det finns stunder.... när man inte kan låta bli.