torsdag 6 maj 2010

Goda vänner flyttar till Tjörn och startar verksamhet. Jag fick uppdraget att göra en logga. Så här, med varianter blev det. Roligt uppdrag.

onsdag 5 maj 2010

Båtbilaga, husbilaga, resbilaga. Inför David Bowies besök i Göteborg publicerade GP en Bowie-bilaga. För den gjorde jag denna teckning, lite i Nermananda. Och lite art deco.

tisdag 4 maj 2010

En gång var jag på Bali. Indonesien. Tillsammans med Peder. Höll på att missa tillfället. Hade ogilitigt pass. Fick ett skärt sådant av passpolis och fick lov att komma in i landet. Det var varmt där i landet, hett. Väldigt varmt. Hotellet, ockragult, lutade sig vid en strand. Vi badade i blåa oceanen. Tog en fika med Ulf Gadd. Ulf Gadd som lärde balineser dansa, och tvärtom. Ulf Gadd som nu är död. En dag båtade vi till Lombok. Snorklade i oceanen den blåa. Vi inspekterade en sköldpaddsodling, eller var det krokodiler? eller var det något helt annat? Vi kördes runt ön i en kärra som ville välta, dragen av en haltande, frustande småväxt, söt häst. Vi svalkade oss i poolen, käkade sällsynta?, oformligt fula, illaluktande frukter. Som smakade gott. Brände ryggarna men mådde trots detta fint. Bilden är från Två dagars omslag dagen då texten publicerades. Kanske var det ett år senare. Allt är osäkert. Var vi där? Ja, det är jag säker på.

söndag 2 maj 2010

Mario Cuomo ritade jag vid Demokraternas Convent i New York 1984.
En het vecka som jag mestadels tillbringade i Madison Sq. Garden.